Van Houten evenementen op de agenda van 2023:
 

Fruits de mer avond

Vrijdag 16 juni vanaf 18u

Het beste uit de zee komt samen op je bord tijdens de Fruits de Mer avond. Een 
4 gangen menu met o.a. oesters, gamba’s, schelpjes, kreeft en een dessertje. De Brasco Brothers zorgen voor een smaakvolle muzikale avond!  Geserveerd met brood en frietjes.
55,- p.p. incl. glaasje cava (graag reserveren)

Summervibes

Zondag 30 juli vanaf 16u

Een avond vol lekkernijen, (hopelijk) zon en live muziek! Geniet van lekkernijen van het Zeeuwse land, gerechtjes uit de zee en een lekker stukje vlees van poldervee en tot slot natuurlijk een heerlijk dessertje. Op de achtergrond zingt Stefan Live de zon onder.
42,50 p.p. (graag reserveren, vanaf 2 personen)

BBQ by the sea

Vrijdag 18 aug. vanaf 18u

We steken onze Japanse grill (yakiniku) weer aan. Op het menu staan diverse vis- en vleesspecialiteiten, geserveerd met huisgemaakte salades, sauzen en frietjes! Bij de entree word je muzikaal welkom geheten door de Gypsy Unit.
34,50 p.p. (graag reserveren)

Tapasavond

Vrijdag 15 sep. vanaf 18u

Heerlijke tapas en een bijpassende cocktail aan de Zeeuwse Costa! Een menu vol met Zeeuwse specialiteiten en daarbij hebben we ook nog eens een leuke band geregeld: De Swingroove!
Tapasmenu van Zeeuwse specialiteiten met een eigen twist van onze chef zijn o.a. oestertjes, mosselen, garnaaltjes, buikspek, kaassoorten,kreukeltjes en ribbetjes.
24,50 p.p. (graag reserveren)

Kom jij langs op een van bovenstaande evenementen.
Reserveer je tafel via: info@strandpaviljoenvanhouten.nl