Evenementenlocatie

Van Houten evenementen op de agenda van 2024:
 

Fruits de mer avond

Zaterdag 22 juni vanaf 18u

Het beste uit de zee komt samen op je bord tijdens de Fruits de Mer avond. Een 
4 gangen menu met o.a. oesters, gamba’s, schelpjes, kreeft en een dessertje. Stefan Live zorgt voor een smaakvolle muzikale avond!  Geserveerd met brood en frietjes.
60,- p.p. incl. glaasje cava (graag reserveren)

Summervibes

Vrijdag 19 juli vanaf 18u

Een avond vol lekkernijen, (hopelijk) zon en live muziek! Geniet van lekkernijen van het Zeeuwse land, gerechtjes uit de zee en een lekker stukje vlees van poldervee en tot slot natuurlijk een heerlijk dessertje. Op de achtergrond zingen de Brasco Brothers de zon onder.
45,- p.p. (graag reserveren, vanaf 2 personen)

BBQ by the sea

Zaterdag 10 aug. vanaf 18u

We steken onze Japanse grill (yakiniku) weer aan. Op het menu staan diverse vis- en vleesspecialiteiten, geserveerd met huisgemaakte salades, sauzen en frietjes! De heerlijke geuren van de grill en tonen van SPONTAAN komen je bij de entree van het paviljoen tegemoet. 
36,50 p.p. (graag reserveren)

Tapasavond

Vrijdag 13 sep. vanaf 18u

Heerlijke tapas en een bijpassende cocktail aan de Zeeuwse Costa! Een menu vol met Zeeuwse specialiteiten en daarbij hebben we ook nog eens een leuke band geregeld: De Swingroove!
Tapasmenu van Zeeuwse specialiteiten met een eigen twist van onze chef zijn o.a. oestertjes, mosselen, garnaaltjes, buikspek, kaassoorten,kreukeltjes en ribbetjes.
29,50 p.p. (graag reserveren)

Kom jij langs op een van bovenstaande evenementen.
Reserveer je tafel via: info@strandpaviljoenvanhouten.nl